Skandallistan

Top 3 - Skandaler Gillis tänker på just nu (utan att rangordna)

1



Preem har helt uppenbart anlitat samma designer som Netto. En ensam kille sitter hemma och får jobb på jobb, öppnar paint i datorn och målar första bästa bild som kommer upp i huvudet. Han dricker med stor sannolikhet folköl samtidigt.
 Det är inte mannen bakom designen som är skandal, utan att företag fortsätter anställa honom och sedan använder sig av skiten han ritar.

2



Gillis tycker mycket om Fille och Freddan. Smarta, unga och företagsamma som de två gossarna är. Så självklart bänkade sig Gillis igår för att spana in det senaste pojkduon producerat - och det var den värsta skiten hon sett på länge.
Gillis vred sig i soffan. hon hade svårt att sitta still. Hon stoppade popcornen i saften som när hon var liten. Hon tittade igenom alla börcker hon hade i bokhyllan. Ja, hon försökte allt för att inte behöva stänga av programmet, eftersom hon kände sig tvungen att ge det en chans. Men så tillslut rann bägarn över. Gillis tittade på filmen med Ben Stiller och Jennifer Aniston istället.

Angående det där med popcornen så var det precis lika kladdigt och slemmigt som Gillis kom ihåg det.


3



Att låten som alla vana sunetittare alltid uppskattat inte spelas mer ofta. För er som inte tittar så noga på Sunes Sommar spelas denna underbara låt på en TV i bakgrunden, då de lite fräckare killarna spelar flipper.
Ett underskattat guldkorn i svensk filmmusik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0