Betydelselös gylf

Gillis vaknar en mogon med kläderna på. Hon har somnat på soffan. Glasögonen hänger på sne, och Liza Marklunds deckare ligger nedanför på golvet. Smaken i munnen är obehaglig. Smakar som gammal människa på ett väldigt speciellt sätt. Hon tar sig ett glas vatten. Gurglar och spottar ut. Sedan dricker hon ett par klunkar och tänker på betydelselösa ting.

Sebstian tänker på att glömma knäppa gylfen. Det kan ju hända ibland att den åker ner av sig självt, men oftast har man glömt att knäppa den.
Det mest naturliga sätten att påpeka öppna gylfar på är antingen "Du, jag tror du glömt knäppa gylfen", eller den mer skämtsamma "Har du varit på tjejkalas?". Eller killkalas. Det beror på.
Om man funderar över den frågan finnar man i vuxen ålder den dolda sexhumorn. Som i att en kille varit på tjejkalas och tagit fram penis under tiden. Men när Sebastian var liten sprang han runt på dagis och sa det för fullt. Inte visste han vad det betydde, men roligt var det. Och det tycker barn fortfarande. Och om Sebastian i vuxen ålder funderar varför barn finner det roligt hittar han inget svar. Sebastian vill veta.

Gillis går nu in i köket för att förbereda en paj. Med bär.

Kommentarer
Postat av: a.

vilka bär ? krus ?

2009-03-28 @ 12:40:20
URL: http://itslikeelectricity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0