Gillis tröttnar på livet

I helgen sökte Gillis till Idol. Hon funderade länge hemma under fredagen vqare sig hon skulle våga sig dit eller inte. Gillis inser att hon verkligen inte är idolmaterial, men tänkte att "man lever bara en gång", och åkte för att få bekräftelse på sin sångförmåga.

Det gick sådär känner Gillis nu i efterhand. Juryn sa att hon var för gammal, hade smaklös klädstil och borde återgå till något hon är bra på egentligen.
 Det gjorde Gillis. Hon åkte till jobbet och började klicka med musen på datan. Hon kände bara total meninglöshet. Det behövdes något nytt i hennes liv! Hon bestämde därför att det var dags att söka nytt jobb.

Sebastian har redan jobb. Men inte i sommar. Då ska han leva livet. Dricka öl och sitta ute halva nätterna med sin gitarr och sina vänner. Det kommer bli som på film.

En annan film som utspelar sig på sommaren är Göta kanal. Både 1 och 2. Det är inga bra filmer egentligen, men har sin charm på något vis. Gillis tycker inte någonting har charm just nu. Hon behöver sadla om!

Den som lever får se helt enkelt. Men hon hoppas på nytt jobb nu snarast. Hon kan tänka sig nästan vad som helst.


Kanske kan Gillis rädda katter i träd?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

är jag helt ute och cyklar nu men hade inte gillis blivit uppsagd eller sådär?



och förresten så hoppas jag att jag också får plats där under sommarnätterna då du ska spela gitarr och dricka öl.

2009-03-30 @ 18:12:51
URL: http://beccylol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0