Abba baklänges spelar ingen roll

Tillbaka i hemmet, men fortfarande billös. Den är på verkstaden.

Gillis tänkte dra till med fest i helgen. Det blir en ABBA-fest. I alla rum spelas olika typer av ABBA i högtalarna. ABBA skriver Sebastian alltid med stora bokstäver om någon stör sig. Det är inbyggt i honom.
Gillis har tänkt att ha ABBA-filmen på repeat i ett utav rummen, medan ABBA-singstar går varmt i ett annat rum. I vardagsrummet, eller festsalen som det kallas på helgerna, spelas givetvis otaliga ABBA-skivor. Gillis är kvällens dancing queen iklädd extremt fula ABBA-kläder.

Sebastian tyckte även att Gillis borde ha en fiskbullebuffé. Ska det vara ABBA så borde givetvis livsmedelsföretaget ABBA också vara inräknat. Alla får vara med, lär man sig i skolan.
 Trams tycker Gillis, och avslår idén med en viftande handrörelse.
Sebastian tänker i alla fall skriva ABBA baklänges på välkomstskylten vid dörren. Det spelar ju faktiskt ingen roll alls!

Månadens miss var givetvis koutsläppet i Kåhög. Hur fan kunde Sebastian missa det? Skäms gör han, och laddar inför nästa års utsläpp.

Kommentarer
Postat av: Lena

Beklagar verkligen att jag inte tog med dig på koutsläppet i kåhög...det var dagens upplevelse..men om du vill kan fejka ett nytt koutsläpp..ska fråga om några av mammorna i gänget ställer upp?? Kram o gonatt

2009-05-15 @ 22:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0