Färjan


Riktiga båtmongon.

Nyss såg Sebastian TV-programmet "Färjan". Det är ett höjdarprogram. Antalet båtmongon är förvånandsvärt. Personen som ansvarar för att anställa personal på färjan har en riktigt skarp förmåga i att peka ut vilka som passar på båten eller inte.
 Hur som helst. I senaste avsnittet deltod ett gäng lajvare. Det var såpass pinsamt att Sebastian fick titta bort ibland. Tur var att han hade Rebecca där. Hon är Sebastian flickvän och tillsammans brukar de avnjuta Färjan. Givetvis gör de andra saker också, men det skulle krävas en ny blogg för att skriva om. Här handlar det ändå om Gillis först och främst.

Lajvare är konstiga. Det är svårt att sätta fingret på vilka de är. Sebastian tror sig ana att det är de tysta typerna som börjar roa sig med att lajva. De som gick längsmed skolans väggar, lite snett inåtböjda med kroppen. Sa gärna onödigt mycket under lektioner, och fick igång läraren på ett nytt ämne en halv minut innan lektionen slutade. Kanske gick de ofta teknik och trodde mer om sig själva än nödvändigt.

Det finns inget mer störande än nördiga teknikmänniskor som vet bättre än alla. Ofta har deras pappor lärt dom ditten och datten om alltmöjligt. De hittar oftast ett par kamrater som de utmärker sig på tåget med. När det kliver på tänker man "Oherrejääävlar". Sedan sitter de och pratar om LAN och hur länge de var uppe utan att sova. Killarna är överdrivet på gruppens enda tjej och söker hennes bekräftelse hela tiden. Det är plågsamt att se på.

Sen blir det lajvare utav hela packet och dyker upp och stör i Färjan. Sebastian är upprörd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0