Kast med liten boll, vinbox och alkoholfri öl till maten

Gillis hittade den grekiske mannen på Facebook. Han hade blivit tjock. Vem vill ha en tjockis med svarta krulliga hår överallt? Säkert någon - men inte Gillis.
 Hon löste semstersuget med ett par simglasögon, med tillhörande snorkel, i det lokala badhuset. Hon hittade två stycken nyckelband och ett plåster.

Sebastian har börjat träna. Det är helt olikt honom, men kroppen kanske trivs bra. Träningen består av promenader i svetthastighet, en del armhävningar och lite situps. Allt belönas givetvis med öl på helgerna.
 Öl kan vara världens dryck tänker Sebastian. Det är bättre än alla läsksorter, bättre än mjölk och juice...Ja, det enda som vinner över öl i längden är vatten.

Det är dumt att öl görs med alkohol ibland tycker Sebastian. Han skulle annars dricka öl till både middag och lunch. Bara att det är lite tröttsamt att vara berusad dygnet runt. Det finns självklart den alkholfria varianten, men den är oftast dyrare än den vanliga ölen med alkohol. Helt värdelöst. Vem skulle vilja betala dyrt för fusköl? Skulle alkoholfri öl funnits till ett lika billigt pris som kranvatten skulle kanske alkoholfri öl mäta sig med vatten. Men på helgdagar går vattnet bort. Då är det alkohol med alkohol som gäller.

Gillis tycker om alkohol. Hon häller i sig massvis. Mestadels vin. Hon börjar bli lite boxalkis kan hon känna ibland. En boxalkis - för er som inte vet - är de människor som köper en box vin och "bara tar sig ett glas lite då och då". Fast givetvis tar boxen slut fort och de måste köpas ny. Det är som med människor som småäter ur skafferiet.
Boxalkis lägger ofta på sig i vikt. Sedan måste de koncentrera sig på att köpa fettdöljande plagg istället för snygga plagg.
 Ofta långa kläder övertill som täcker rumpan. Svart är bra. Det är diskret.

Dagens tips - Kast med liten boll
 Gissa hur långt den går att kasta. Tänk tillbaka på hur långt du kastade som liten. Förvånande resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0